RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Адвокат Зайцевої зробив дивну заяву: опубліковано відео

Один з адвокатів фігурантки у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олени Зайцевої, Євген Мельниченко заявив, що його підзахисна невинна.

Про це він розповів в ефірі програми "Батл адвокатів".

Так, адвокат Регіна Гусейнова-Чекурда в ефірі передачі заявила, що сумнівається в тому, що Зайцева відчуває докори сумління і щиро кається за свій злочин.

У свою чергу Мельниченко відповів, що перш ніж взятися за захист обвинуваченої, він переконався в тому, що Зайцева дійсно усвідомлює, що накоїла і розкаялася.

Він нагадав, підозрювана сама також стала жертвою ДТП в десятирічному віці.

"Вона в 10 років сама стала потерпілої і у неї були такі наслідки, схожі наслідки на ті, які мають деякі жертви ДТП. Вона не літає зараз за кермом і ймовірно вже більше ніколи не сяде за кермо. Вона отримала важку черепно-мозкову травму в дитинстві, але її діагнози не перешкоджали тому, щоб вона отримала права на водіння автомобіля ", - розповів адвокат.

За словами Мельниченка, один з наслідків цієї травми - це сильні головні болі, які звичайними таблетками анальгіну зняти неможливо. Саме залишки знеболюючого препарату, пенталгіну, знайшли в біологічних матеріалах Зайцевої. Як стверджує Мельниченко, ліки прописав їй лікар. Напередодні аварії вона випила всього одну таблетку, яка не могла привести її в несамовитий стан.

Як повідомляв "Апостроф", раніше адвокат іншого з обвинувачених, Геннадія Дронова, зажадав виправдання свого підзахисного.