RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Не застане навіть мати: адвокат попросив відпустити фігуранта скандальної ДТП з Зайцевою

В ході судових дебатів у справі по страшній ДТП в центрі Харкова, в якому загинули шестеро людей і ще шестеро були поранені, адвокат одного з обвинувачених, Геннадія Дронова зажадав виправдати свого підзахисного.

Про це повідомляє Сегодня.

Як передає видання, юрист заявив про те, що в результаті аварії свої життя втратили не тільки шестеро жертв катастрофи, а й його клієнт.

"Йому 50 років, і у нього за спиною немає забезпечених батьків, як у 20-річної дівчинки, і після звільнення у нього не буде нічого, він не застане навіть рідної матері", - нагадав Перепелиця.

Крім того, за словами адвоката, Дронов в момент аварії не міг зрозуміти, що Lexus порушує правила і перевищує швидкість.

"Дронов переконався в безпеці свого руху і не міг передбачити, що автомобіль таких габаритів може так швидко долетіти до перехрестя", - пояснив він, вважаючи, що звичайний середньостатистичний чоловік, а не робот, не міг сприйняти Lexus як небезпека і знати, що машина прискориться.

Адвокат уточнив, з цієї причини, вина Дронова, не доведена, і тому його слід визнати невинним.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", прокуратура попросила 10 років в'язниці для обох обвинувачених у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.