RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

​Під Києвом авто шкереберть вилетіло з неосвітленої дороги: фото і відео з місця НП

У ніч на 17 лютого на Новоірпінській трасі водій Renault не впорався із керуванням: вилетів на зустрічну смугу, потім пішов в кювет і перекинувся.

Про це повідомляє "Інформатор".

Інцидент трапився близько 02.30. Автомобіль рухався у напрямку в бік міста Ірпінь. За словами власника машини, який знаходився на передньому пасажирському сидінні, швидкість авто була не більше 90 кілометрів на годину.

Дорога вела на плавний поворот, був сильний туман і було відсутнє нормальне освітлення. Під час входження в поворот, Renault почало різко зносити з проїжджої частини. Внаслідок чого він опинився на узбіччі, де перекинувся.

Власник авто не перебував за кермом так як випив. За його словами, водій був абсолютно тверезий. Всього в салоні перебували троє осіб. На щастя, обійшлося без серйозних травм. Чоловіки змогли самостійно покинути перевернутий автомобіль. За попередньою інформацією, водія і пасажира, що сидів на задньому сидінні, госпіталізували із забоями рук та голови.

На Renault в буквальному сенсі не залишилося "живого" місця. Вилетіли всі стекла, бампер лежав в 15 метрах від авто, а запчастини були розкидані по проїжджій частині. На місці працювали патрульні і медики. Деталі події з'ясовуються.

Як повідомляв "Апостроф", 16 лютого в столиці автомобіль Mini Cooper, у якого відмовили гальма, влетів в огорожу училища і протягнув його кілька метрів.