RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Нацисти зверствуют: як у бойовиків ЛНР почалася агітація під вибори в Україні

Терористи ЛДНР почали на окупованому Донбасі активну пропагандистську кампанію спрямовану на вибори президента України.

Про це сказано в матеріалі "Апострофа" Нацисти-агітатори і "орден Іуди" для президента: як бойовики на Донбасі розповідають про вибори в Україні.

Практично уся інформаційна увага сепаратистів звернена в бік чинного президента України Петра Порошенка. Бойовики роблять акцент на тому, що глава держави нібито веде нечесну кампанію, використовуючи найбрудніші і цинічні прийоми агітації, які тільки можна придумати.

"Так, за версією бойовиків так званої ЛНР, як ексклюзивних агітаторів, чинний президент вибрав "нацистів". Виявляється, військовослужбовці батальйону "Донбас" і полку "Азов" гастролюють підприємствами вільного Донбасу і переконують начальство агітувати своїх співробітників голосувати за Порошенка. Якщо керівники підприємств відмовляються це робити, їх чекають погроми і навіть фізична ліквідація", - сказано в матеріалі.

Також ЗМІ ЛНР стверджують, "що погроми вже почалися". За їхньою версією, "нацисти" з "Азова" жорстоко побили власника продуктового магазину в селищі Луганське Бахмутського району. Упертий підприємець нібито навідріз відмовлявся вішати на фасаді магазину банер з агітацією, за що і поплатився здоров'ям.

"Бойовики, погрожуючи погромами і фізичною розправою, примушують керівників підприємств проводити агітацію співробітників і розміщувати агітаційні матеріали лише за чинного президента", - зазначив так званий в.о. начальника управління фейковий народної міліції ЛНР Михайло Філіпоненко.

Бойовики стверджують, що навіть поява на робочому місці в яскраво-синій шапці з бубоном вже може розцінюватися як агітація за іншого кандидата, а так і до погрому рукою подати.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок ДНР видав "секретний" указ щодо виборів в Україні.