RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Youtube виявлена "червоточина" для педофілів: опубліковано сотні заборонених відео

У мережі розгортається новий скандал, пов'язаний з тим, що на популярному відео-хостингу Youtube було виявлено сотні відеороликів, в яких дітей експлуатують в сексуальних цілях, причому вони монетизуються.

Про це повідомив відеблогер під ніком Mattwatson07.

Блогер опублікував ряд відео, в яких він демонструє, наскільки легко дістатися до подібного контенту з головної сторінки сайту. Більш того, як тільки користувач потрапляє в цю "червоточину", бічна секція рекомендацій Youtube заповнюється такими відео.

Варто відзначити, що більшість роликів, судячи з усього, були завантажені на сайт самими дітьми або їх батьками, і на них діти роблять цілком буденні речі. Однак в той же час в коментарях педофіли залишають таймкоди на "пікантні" моменти відео, де можна побачити дітей частково оголеними або в сексуалізованих позах. Крім того, деякі коментарі також мають на увазі, що ці відео проглядаються саме з такими намірами.

Mattwatson07 звинуватив YouTube в тому, що він потурає існуванню такого виду контенту, і нічого не робить для того, щоб боротися з педофілами на платформі. Блогер відправив кілька скарг, але через 60 годин відео все ще були доступні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві затримали чоловіка, який в стані алкогольного сп'яніння приставав в метро до 12-річній дівчинці і показував їй статеві органи.

За матеріалами Telegram-канала r/етранслятор