RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Гороскоп на 22 лютого: Тільців чекають зміни, а Раки можуть розбагатіти

22 лютого - 53-й день в григоріанському календарі, 18 день Місяця. Місяць знаходиться в знаку Терези. Вплив Місяця - великий.

Як провести цей день, щоб він був максимально продуктивним для вашого знаку зодіаку - читайте в гороскопі "Апострофу".

КОЗЕРІГ

Ви наскільки погрузли в виконання своїх обов'язків, що це може спровокувати стрес. Поділіться роботою з іншими, делегуйте повноваження. Сьогодні вам потрібен відпочинок.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні ви можете зіштовхнутися з нападками оточуючих. Заспокойтесь, будьте впевнені в своїх силах, і вам вдасться гідно витримати "бій".

РИБИ

У вас сьогодні безліч дрібних справ і турбот. Але ви з легкістю впораєтеся з цим, якщо не будете брати на себе занадто багато. Робіть все поступово, і успіх не змусить себе довго чекати.

ОВЕН

Сьогодні - ви переможець. Ваша працездатність на висоті. Ви з легкістю впораєтеся з декількома справами одночасно. Але не беріть на себе занадто багато!

ТІЛЕЦЬ

Ви з легкістю сприймаєте будь-які зміни, тому сьогоднішні пригоди не будуть для вас важкими. Будьте готові до несподіванок.

БЛИЗНЮКИ

День може принести багато несподіванок, головне - зберігайте спокій. Справитися з усіма клопотами допоможе спокійний погляд на речі.

РАК

Ви можете отримати дуже гарну фінансову пропозицію. Але перш, ніж погоджуватися добре зважте всі за і проти.

ЛЕВ

Сьогодні ви - в епіцентрі подій. Вас можуть як хвалити, так і лаяти. Головне - впевненість в собі та своїх діях.

ДІВА

Приділіть більше уваги своєму здоров'ю. Не потрібно нервувати через дрібниці і брати все так близько до серця. Спокій - ваш девіз на сьогодні.

ТЕРЕЗИ

Всі навколо будуть домагатися так і вивести вас із себе. Навіть якщо конфлікту не уникнути, спробуйте аргументувати свою поведінку. Власну думку потрібно відстоювати.

СКОРПІОН

Вам може здатися, що рідні й близькі намагаються від вас щось приховати. Не губіться в здогадах - запитаєте про те, що вас цікавить прямо. Вам обов'язково дадуть відповідь.

СТРІЛЕЦЬ

Уникайте сьогодні стресів, це може негативно позначитися на вашому здоров'ї. Приділіть більше уваги своїй сім'ї, а інші справи можуть і почекати.