RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​В Одесі на вулиці зарізали поліцейського: опубліковано фото 21-річного вбивці

На Елисаветинской вулиці Одеси, раніше судимий 21-річний зловмисник завдав ножове поранення в область серця поліцейському.

Про це повідомляє Нацполіція.

Так, повертаючись додому, правоохоронець побачив групу молодих людей, які голосно з'ясовували стосунки, лаялися між собою і обзивали нецензурними словами дівчину.

Він зробив зауваження хлопцям. Один з них вихопив ніж і вдарив поліцейського в груди, після чого вся компанія кинулася бігти.

Потерпілий встиг викликати "швидку". Медики госпіталізували працівника ГУНП у важкому стані - ножем зловмисник потрапив поліцейському в область серця.

Протягом години оперативних заходів співробітники внутрішньої безпеки НПУ і поліції Одеси встановили всіх, хто був учасником цієї події і особу нападника. Ним виявився 21-річний місцевий житель, раніше судимий за розбійний напад групою осіб, який в даний час є підсудним у ст.155 (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості) Кримінального кодексу України.

Протягом години співробітники Портофранківського відділення поліції і департаменту внутрішньої безпеки встановили особи учасників події. Під час невідкладного обшуку (не вимагає санкції суду) в квартирі одного з підозрюваних знайшли ймовірне знаряддя злочину - ніж.

За фактом події відкрито кримінальне провадження. Попередня кваліфікація - 348 ст. КК України (посягання на життя працівника правоохоронного органу). За такий злочин покладається позбавлення волі на термін від 9 до 15 років або довічне ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", у Харкові невідомі в масках напали на поліцейського, в результаті чого офіцер отримав важкі вогнепальні поранення.