RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Прикидався мертвим: у Києві затримали підступного вбивцю, опубліковано фото

У Києві співробітники поліції затримали підозрюваного у вбивстві, який сам прикидався мертвим і намагався сховатися, переодягнувшись в речі жертви.

Про це повідомляється в Telegram каналі "Київ Оперативний".

Мешканка столиці подзвонила в поліцію і розповіла, що в квартирі знайшла свого співмешканця і ще одного невідомого чоловіка, які несвідомо лежали на підлозі в калюжі крові.

Коли патрульні прибули на місце, ситуація дещо змінилася — виявилося, що незнайомий їй чоловік лише прикинувся непритомним. Він раптово схопився з підлоги та накинувся на неї з ножем, а потім вибіг з квартири й втік. Жінка надала детальний опис зловмисника та вказала напрямок, у якому той побіг.

Також на місці працювала швидка допомога, лікарі якої констатували смерть співмешканця заявниці.

Відпрацьовуючи прилеглу територію, поліцейські виявили чоловіка, схожого за описом на зловмисника, з ножем в руках. Із собою у нього був наплічник з речами, які, як виявилося згодом, належали загиблому.

Патрульні чоловіка затримали, надягнувши кайданки. Згодом його впізнала заявниця, яка також додала, що затриманий одягнений у речі її загиблого співмешканця.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, якій і передали ймовірного зловмисника. Усі обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві недалеко від станції метро "Чернігівська" виявили тіло повністю роздягненої жінки.