RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Стало відомо про втечу з Донбасу одіозної фанатки "руського міра"

Одіозна украінофобка з Луганська Ірина Зайцева, яка за часів президента-втікача Віктора Януковича обіймала посаду заступника міністра культури, тепер живе і працює в білоруському Вітебську.

Про це написав український журналіст Денис Казанський.

"Дивний феномен. Знову бачимо прихильника руського міра, якому не подобається руській мір. Просто якась епідемія. Корнілов, Чаленко, сім'я Мармазова, Орцев, Зайцева і десятки інших депутатів, активістів, журналістів, які так довго боролися за "російський Донбас", забрали ноги з цього самого Донбасу як тільки він, нарешті по-справжньому став російським", - написав журналіст.

Він зазначив, що прихильники "руського міра" не хочуть жити в "звільнених від фашистів Донецьку і Луганську, всі звалили - хто в Москву, хто в Білорусь".

За словами Казанського, Зайцева довгі роки займалася пропагандою "руського міра" в Луганську і всіляко боролася проти української мови. Журналіст зазначає, що вона розповідала, що "українська держава навмисне гальмує інтелектуальний розвиток своїх громадян, примушуючи їх навчатися українською".

Варто відзначити, що раніше Зайцева працювала проректором Луганського інституту культури і мистецтв, а також була депутатом Луганської облради від ПР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що від бойовиків ДНР втекла "легендарна" танкістка, а також коханка найманця з Росії.