RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії назвали причину, через яку скандальна "Ополченочка" вирішила втекти від бойовиків ДНР

Колишня високопоставлена бойовик так званої ДНР Світлана Дрюк перейшла на сторону України через "огиду, яка накоплювалася" по відношенню до того, що відбувається в окупованих районах Донбасу.

Про це в ефірі радіо "Ехо Москви" розповів журналіст Олександр Невзоров.

За його словами, незважаючи на міфологічні відмовки і легенди, які придумують пропагандисти, щоб виправдати "зраду" Дрюк, справжня причина її дезертирства набагато простіше.

"Світлана Дрюк вже сидить в Києві, в нормальному врятованому... І там розповідає про те, що насправді відбувається в Донбасі. Для цієї ситуації винайдено велику кількість міфологічних відмовок і маса міфічних легенд... Що її викрало СБУ, що вона сама попалася на приманку якогось здоровенного українського красеня, який закохав її в себе. Нічого подібного. Просто, наскільки я знаю - у мене хороша інсайдерська інформація, - в ній накопичувалася огида. І зараз вона цю огиду - вона багато знала, дійсно, вона багато воювала, - і зараз вона цю огиду вихлюпує в пресу, розповідаючи про те, що насправді відбувалося. Розповідає чесно про участь російських військ, про участь російських офіцерів, про підготовку танкових екіпажів", - говорить Невзоров.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", головна героїня першого повнометражного фільму бойовиків ДНР "Ополченочка" Світлана Дрюк втекла з окупованої території в Україну завдяки спецоперації української контррозвідки.