RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Кривому Розі поліцейський потрапив у гучний скандал через знущання над собакою: фото

Волонтери Кривого Рогу звинувачують поліцейського у жорстокому поводженні з собакою. Вони стверджують, що чоловік поранив пса вилами і жбурнув у багаття.

Про це повідомляє місцеве видання "Рудана".

Жертвою "нелюдського" злочину став патлатий бездомний пес на прізвисько Капловухий. Пораненого жорстоким чоловіком собаку прихистив небайдужий криворіжець. Рятувати пса взялися й волонтери. Хоч собака вже й отримав першу ветеринарну допомогу, та зоозахисники вирішили - постраждалій тварині незайвим буде додаткове обстеження.

"При обстеженні пса було виявлено травми грудної порожнини у вигляді колотих ран, гематому на черевній стінці. При УЗД-діагностиці та рентгені, патологій з боку внутрішніх органів не виявлено, але є симптоми часткового парезу тазових кінцівок, в тому числі сечового міхура", - прокоментував нашим журналістам Олександр Паршин, лікар ветеринарної клініки. За оцінкою лікаря, стан собаки - середньої тяжкості. Пес не може самостійно пересуватися. Але лікар каже - капловухий пацієнт житиме.

У головному управлінні поліції підтвердили, що учасник цього інциденту - співробітник правоохоронних органів.

"Працівниками Довгинцівського відділу поліції, спільно з Криворізьким відділом поліції, призначено перевірку з метою встановлення всіх обставин даної справи, а також розпочато службову перевірку причетності до вчинення вказаного факту працівника поліції. Після проведення превірки буде прийнято законне рішення", - пояснила Оксана Лєсонєн, інспектор відділу моніторингу Криворізького відділу поліції,

Поліцейський зі свого боку розповів, що пес напав на його трирічного сина, коли той перебував разом із ним на подвір’ї.

"…Один з 5 собак раптово накинувся на мого сина, я зреагував миттєво, та скориставшись тим, що було в руках, відштовхнув собаку від сина. Навіть не зразу зрозумів, що то були вила і я його поранив. Пес злякався і почав зразу відповзати назад, у гілки. З іншого боку горіло вогнище", - запевнив поліцейський, він додав, що жалкує про те що сталося.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві чоловік, який убив раніше собаку, побив дружину на очах у двох дітей.