RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вітер з дощем і мокрий сніг: опубліковано прогноз погоди на початок тижня

Робочий тиждень в Україні розпочнеться з хмарної та дощової погоди.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у понеділок, 11 березня, нічна температура не перевищить + 6 градусів, а вдень повітря прогріється до +11. Разом із тим, майже по всій Україні йтимуть дощі. Виключення складуть лише південні області країни. Окрім того, на високогір'ї Карпат очікується мокрий сніг.

Окрім того синоптики очікують у понеділок потужний вітер, швидкість якого місцями сягатиме 15-20 м/с, а вночі на високогір'ї Карпат - 25-30 м/с.

У вівторок, 12 березня, також буде прохолодно. Так, нічна температура сягне 0 градусів, а вдень підніметься лише до +2 +7 градусів. В Карпатах синоптична ситуація буде ще гіршою: температура вночі та вдень коливатиметься від 0 до -5 градусів морозу. Також можливий мокрий сніг.

У Києві тиждень також почнеться прохолодно. Зокрема, в ніч на понеділок температура коливатиметься від +1 до +6 градусів, а вдень – від +6 до +11 градусів. Погода буде хмарною і дощовою.

У вівторок, 12 березня у столиці буде ще холодніше: нічна температура впаде до 0, а денна коливатиметься в межах +2 +7 градусів. Натомість, жодних опадів у вівторок в столиці не очікується.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики розповіли, яка погода прийде в Україну в квітні-травні.