RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Хоч одним оком: скандальний бойовик розмріявся про знищення України

Російський письменник і колишній радник загиблого глави так званої ДНР Олександра Захарченка Захар Прилєпін висловив бажання побачити "возз'єднання РФ і України".

Про це він заявив в інтерв'ю одному з ресурсів бойовиків, розмірковуючи про підсумки п'яти років російської агресії щодо України, передає Обозреватель.

"Але хотілося б хоч одним оком подивитися (захоплення Києва і "возз'єднання", - прим. ред.). У нашому батальйоні багато хто вже не зможуть цього зробити. В тому числі бійці і офіцери, які воювали два, три, чотири і навіть п'ять років і загинули тільки що, або в 2018-му, або в 2017-му. Сподіваюся, хоч хтось це побачить з нас", - сказав він.

У той же час, за словами Прилєпіна, бойовики зазнають великих втрат і не приховують, що нахлинуло розчарування на Донбасі.

"Є й розчарування, є і радість, багато чого є. Занадто багато похорону, щоб спокійно про все говорити. Заспокоюю себе тим, що в XVII столітті - відстань від возз'єднання України з Росією до повернення Києва зайняло понад півстоліття. Не кажучи про Правобережну Україну . Це дуже довгі процеси", - заявив прихильник бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Прилєпін вже погрожував Україні повною окупацією.