RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Найманця Путіна на Донбасі підловили на цинічній крадіжці: фото "героя"

Проросійський боевик Олексій Смирнов опинився в центрі уваги після своїх публікацій в соціальній мережі "ВКонтакте", де він збирав гроші на "продовження гуманітарної місії на Донбасі".

В одному з постів Смирнов написав, що нещодавно він "поховав 11 друзів" за місяць і тепер роздумує над тим, щоб "трохи відпочити".

"Ми порядком втомилися і поїхали в невелику відпустку, інакше можна звихнутися. Наші ресурси повністю виснажені і ми будемо вдячні всім, хто йде в ногу з нами і допоможе трохи відновити наші ресурси на продовження гуманітарної місії на Донбасі", - написав бойовик.

Вже наступного дня Смирнов написав, що знаходиться в Ісландії. Також він похвалився, що хотів взяти на прокат автомобіль, але "його кинули на останні гроші".

Смирнов числиться в базі сайту "Миротворець". Там зазначено, що він уродженець Воронежа (РФ). Смирнов є засновником групи "Ангел". Також він керує так званим "фондом" "Під обстрілом".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в тимчасово окупованому Луганську помітили нових найманців президента Росії Володимира Путіна.