RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ватажкові ЛНР пророкують долю Плотницького: в мережі вказали на цікавий момент

У соціальних мережах активно поширюється інформація про те, що ватажок бойовиків так званої "ЛНР" Леонід Пасічник незабаром залишить займану "посаду".

Як йдеться у повідомленні користувача "ЛНР (Коливано - Бджоларія)", це пов'язано з хворобою ватажка терористичної організації.

вечору понесли нові чутки по Луганську. Нібито, завтра Льоня заявить про свою відставку через хворобу, приймач Владик Дейнего (Ракетник Станичанский). Завтра все і дізнаємося. Хоча, Коливана у відставку відправляли аж 2,5 року, але все таки відправили, завдяки Корнету. А Леню тільки 2 місяці", - йдеться в повідомленні від 13 березня.

Під постом користувачі відзначають, що Пасічник "пробив чергове дно".

"Йому здали процвітаючу республіку, а він за місяць все просрав, козел відпущення", "А доля всіх цих нинішніх виродків нецікава і практично повністю відома, їм залишилося зовсім недовго. Так що жаба не краще подібних", "Якщо таке раптом і трапиться, принаймні у мене немає такої інформації, то це буде просто неймовірне дно. Це ж дебіл повний", - пишуть коментатори.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, кого Кремль може надіслати на заміну смертельно хворому ватажкові ЛНР Леоніду Пасічнику.