RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Кров вбралася в бетон: в мережі сміються над "шокуючим" фейком про в'язницю СБУ

На одному з російських телеканалів процитували співробітника СБУ Василя Прозорова, який втік до України, про "звірства" у українській "таємній в'язниці".

Про це повідомляє "Роісся 24" в Facebook.

"Кругом монтажна піна, трусики, сліди від гусениць танка", - йдеться у повідомленні.

Під постом з'явилася хвиля кумедних коментарів.

"Чиста правда! Мій родич розповідав як його там катували за російську мову, а потім розстріляли", "ну які можуть бути сумніви? Коли у мене в 2014 році знайшли диплом фахівця з російської філології, відразу ж розстріляли мене. В той же день! Без суду і слідства", "а мене за російськомовну щелепу розстріляли!! усі постріли були в щелепу!!", "не кажіть нікому: вони всім своїм торнадо і далі продовжують катувати, у них з СІЗО прокопано підземний хід до Маріуполя, думаєте, просто так вони там такі вгодовані сидять в суді? Аж кров немовлят з пор на обличчях сочится...", ""бетон настільки просякнутий кров'ю, що вночі світиться і стогне", - в такому дусі пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", нібито колишній співробітник Служби безпеки України Василь Прозоров, який втік до Росії, розповів на прес-конференції в Москві, що після євромайдан працював на російські спецслужби.