RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

​Клони Порошенко і Тимошенко в серіалі Зеленського розлютили мережу

У мережі піднялася хвиля обурення через занадто відверті аналогії з кандидатами в президенти Петра Порошенка і Юлії Тимошенко в серіалі "Слуга народу".

Про це написав заступник головного редактора видання theБабель Євген Спірін в Facebook.

"У нас був веселий день в редакції, довелося подивитися дві серії нового сезону" Слуги народу "і ̶с̶о̶й̶т̶і̶ ̶с̶ ̶у̶м̶а̶. Якщо раніше прямі аналогії зі справжніми політиками провести можна було, то тепер вони прям справжні зовсім", - написав журналіст.

Як він зазначив, наприклад президент Суриков - це Порошенко.

"Суриков володіє корпорацією молочки, у нього непереносимість лактози (як у Пороха діабет), третій канал, відпочинок на Мальдівах і сліпий траст. Пропонує олігархові Маматова (Ахметову) схему Амстердам+. І навіть жести такі ж, ну ось помилуйтеся на відео", - написав Спірін.

Також за словами журналіста, фільмі присутня занадто відверта аналогія з Юлією Тимошенко.

"А є ще Жанна Борисенко, яка насправді Тимошенко. Вона популістка, обіцяє все знизити в 4 рази, думає про зачіски і каже" любі українці ". Пиляє бабло з Маматова, і з іншими олігархами. Наприкінці друкує купу грошей, ввергає країну в гіперінфляцію, а країна розвалюється на десятки республік. Це як би говорить глядачеві: "ось що буде, якщо проголосуєш нема за ̶Г̶о̶л̶о̶б̶о̶р̶о̶д̶ь̶к̶о̶ Зеленського", - написав Спірін.