RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Другий тур виборів президента: мережі вразило відео гігантської черзі на реєстрацію в Києві

В українській столиці фіксується величезна кількість виборців, які бажають проголосувати у другому турі президентських виборів, черги за талонами досягають сотень людей.

Відео, зняте поблизу одного зі столичних відділень Держреєстру виборців, опублікував у своєму Twitter-акаунті журналіст Андрій Дзіндзя.

На запису видно, що черга на вулиці налічує більше сотні людей, ймовірно, також велика кількість бажаючих голосувати перебуває в приміщенні.

Користувачі мережі прокоментували ситуацію, підтвердивши своїми спостереженнями картину на відео: "Потрібно щось терміново робити, втрата голосів буде величезною. Я вже 5 разів приходив і впирався в стіну в 500 чоловік. О першій годині проходить в районі 80 чоловік. ЦВК потрібно терміново продовжувати старі відкріпні", "Всіх зачепив сьогоднішній стан справ, це радує і вселяє надію".

Як повідомляв "Апостроф", 31 березня в Україні пройшов перший тур президентських виборів, явка склала 62,8% виборців. За даними Центральної виборчої комісії, у шоумена Володимира Зеленського 30,24% голосів, у чинного глави держави Петра Порошенка - 15,95%. Вони виходять до другого туру виборів, який запланований на 21 квітня.