RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

На вулицях українських міст з'явилися герої "Ігри престолів": відео

Напередодні прем'єри фінального 8 сезону серіалу "Гра престолів" герої з'явилися на українських вулицях.

Про це повідомляє ТСН.

Звичайні українці, які захоплюються мистецтвом косплея, вийшли на вулиці міст Київ і Запоріжжя. Перед виходом останнього сезону "Ігри престолів" вони переодяглися в героїв серіалу, щоб прогулятися вулицями і подивитися на реакцію перехожих.

Так, Дмитро вибрав образ Джона Сноу, який помер в кінці 5-го сезону, але після обурення фанатів воскрес в 6-му. "Це добрий, позитивний персонаж", - сказав чоловік, хоч на совісті його героя 86 смертей. Але Джона Сноу люблять і на Оболонській набережній, де він прогулявся, відразу ж впізнали: "Прикольно придумали".

Юлія Саніна, лідер групи The Hardkiss і віддана фанатка "Ігри престолів", розповіла, що любов до серіалу з'явилася завдяки коханому. "Коли вже п'ята людина сказала, що твій чоловік - копія Кхала Дрогобич, я вирішила подивитися, чи дійсно він схожий. Я зрозуміла, що я хочу подивитися серіал про свого чоловіка, і так я почала дивитися", - розповіла вона. Герой загинув в першому сезоні, але Саніна продовжила дивитися серіал і тепер переживає, чи переможуть білих ходоків.

Джона Сноу впізнали в Києві, а ось Дайнеріс в Запоріжжі проігнорували. Запорізьку мати драконів на вулиці перехожі проводжали поглядом, але не впізнали Дайнеріс - владну і сильну жінку з кіно. Там її дракон Рейегаль знищив 171 істоту, Дрогон - 135. Невідома в рідному Запоріжжі Дайнеріс теж чекає фінального сезону: "Сумно прощатися, але так цікаво знати, чим вся ця історія завершиться".

Однак в цілому українці зізнаються, що українські реалії жорсткіше серіальних: "У нас пристрасті - "Гра престолів "відпочиває".

Відзначають, що на останній сезон "Ігри престолів" витратили 90 мільйонів доларів, його знімали два роки, а автори пообіцяли цікавий сюжет з неймовірними хитросплетіннями.

Як повідомляв "Апостроф", сцену фінальної битви в "Грі престолів" знімали 11 тижнів.