RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

​Дощі і холод: опубліковано актуальний прогноз погоди на початок тижня

Понеділок, 15 квітня, не принесе українцям довгоочікуваного тепла, зате "порадує" дощами.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

"Початок нового тижня не принесе Україні довгоочікуваного тепла. Навпаки, температура повітря впаде на кілька градусів. Прохолодніше всього буде на Заході: + 7-10 вдень і + 2-4 після заходу сонця. На півночі і в центрі максимум, який покажуть стовпчики термометрів : +11 градусів в денний час доби і 3-5 - у нічний. Найтепліше в цей день буде на сході та півдні країни: від 10 до 13 тепла вдень і близько 6 тепла вночі", - повідомляють в "Укргідрометцентрі".

Що ж стосується опадів, то схід, центр і південь і раніше будуть перебувати в зоні проливних дощів як днем, так і вночі.

Як розповів "Апострофу" заступник директора "Укргідрометцентру" Анатолій Прокопенко, подібна метеорологічна картина буде зберігатися ще досить тривалий час.

"Суттєвого тепла в найближчі тиждень-півтора поки не проглядається. Починаючи з 17-18 квітня, з'явиться більше сонця, але температура повітря не буде істотно підвищуватися. Ночі будуть прохолодними, а місцями можливі навіть заморозки. Але денна температура підніметься до 10-15 градусів тепла і вище. А до цього часу прохолодно буде на більшій частині території України крім південного сходу. Тут в найближчі дні тепло збережеться", - зазначив Прокопенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на Великдень.