RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Резонансний розстріл активістів під Одесою на очах у поліції: нові фото, відео та деталі

У мережі продовжують обговорювати напад на мирних громадян під Одесою, де невідомі побили активістів та пошкодили їх транспорт.

Активістка Олеся Голодюк у Facebook зазначає, що напад на співробітників "Укртрансбезпеки" відбулвся під час чергування на контрольному пункті "Дачне" інспектора поліції, який вже перешкоджав роботі підприємства.

"Якимось дивним чином розстріляли людей на посту саме в його зміну. І ще більше дивує, що саме після його появи на місці злочину зникли гільзи", - пише вона.

Також Голодюк опублікувала кадри з камер відеоспостереження, на яких видно момент нападу.

У свою чергу речник Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк заявив, що поки у поліції немає інформації про потерпілих.

"Виглядає поки що це - одна група активістів напала на іншу, влаштувала вже звичну в наші дні розборку "активістів", завдавши шкоди майну і можливо здоров'ю. Є свідчення, що застосовували травматичну зброю і біти як з боку нападників, так і з боку тих активістів, що там працювали", - написав він у Facebook.

Тим часом Голодюк пише, що то хто розстріляв людей на КП не активісти.

"На першому відео з камери спостереження машин нападників. А на іншому відео, все те ж самі машини під Малиновським судом. Дуже чекаю повідомлення про затримання", - зазначила вона.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві розшукують блогера Ярослава Глодова, який вранці 10 квітня вийшов з квартири знайомого і з тих пір на зв'язок не виходив.