RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Постійно напоготові: опубліковано потужне відео з бійцями ЗСУ в Азовському морі

Перед виходом на службу в Азовське море бійців загону Маріупольської морської охорони перевіряють на готовність в умовах, максимально наближеним до реальних.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил.

"Екіпажі корабельно-катерного складу Маріупольського загону морської охорони зі складу Об’єднаних Сил перебувають у постійній готовності до виконання завдань за призначенням. Щоденна підготовка екіпажів кораблів та катерів Морської охорони – є запорукою якісного виконання поставлених завдань у справі охорони державного кордону, контролю за дотриманням прикордонного режиму, запобіганню правопорушень на державному кордоні, забезпеченню його недоторканості", - йдеться в повідомленні.

Також відзначаються основні моменти підготовки бійців загону.

"Перед виходом на службу перевірка готовності екіпажів максимально наближена до реальних умов: прокладання маршруту, контроль штатного озброєння, тренування сигнальної вахти, зосередження оглядової групи на знанні нормативно-правової бази та тактиці дій імовірних порушників, обстеження підводної частини корпусу корабля. Все те, що буде застосовано у службі в завданому районі", - відзначили в прес-центрі.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в мережі з'явилося вражаюче відео навчань з протиракетної оборони бійців ЗСУ.