RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, де захована "смерть" Путіна і при чому тут Зеленський

Президент Росії Володимир Путін в розгубленості і паніці у зв'язку з перемогою Володимира Зеленського на виборах в Україні, де довели, що владу можна змінити демократичним шляхом.

Таку точку зору на своїй сторінці в Facebook висловив російський блогер і фінансист Слава Рабинович.

"Переміг на вільних, справедливих, демократичних і чесних виборах (які забезпечив програвший глава держави) молодий опозиційний кандидат – новий обраний президент", - зазначає він.

Він підкреслив, що Зеленський прийшов до влади в якості кандидата через інтернет.

"Ось чому Путін, Патрушев і їх ОЗУ так бояться інтернету – тому що Шер-Алішер Усманов, НеДимон Медведєв і Вітя Золотов виглядають жалюгідно і смішно, тому що сам "Путін – злодій", тому що Навальний, Гудков, Ходорковський, Каспаров, і навіть Слава Рабінович, приходять в кожен будинок у кожному місті, селі, селі, по всій країні. І нові покоління вільних людей об'єднуються - і в групах у Фейсбуці та Інстаграмі, і в реальному житті, і так-так, по всій країні", - додав Рабінович.

На завершення він зазначив, що "час Путіна вийшов".

"Час твоєї ОЗУ вийшов. Your time is up. Ти не зможеш більше морозити і грабувати Росію і її народ. Ти не можеш повернути історію назад. І так, Путін – доведеться відповісти за свої злочини. Щоб ти більше ніколи в історії Росії не повторився", - резюмував блогер.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Росії радять Зеленському поставити військовий ультиматум Путіна.