RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Відомий нардеп розповів про групи впливу в команді Зеленського

Народний депутат Сергій Лещенко, який входить до складу команди обраного президента Володимира Зеленського, розповів про те, як оточення глави держави буде впливати на його роботу.

За його словами, у команду увійдуть два брати - Сергій і Борис Шефіри, які створювали "Квартал 95" разом із Зеленським.

"Вони до нього ставляться, як батьки до сина. Вони найближчі соратники. Вони разом приймають рішення. У частині контенту, який стосується просування кандидата", - розповів нардеп.

Крім того, в команді Зеленського будуть працювати юрист "Кварталу" Іван Баканов і Андрій Богдан, якого Лещенко назвав політичним радником глави держави.

Крім цього, в оточенні Зеленського залишаться Кирило Тимошенко, Юрій Костюк, Олексій Кирющенко, Руслан Стефанчук, Дмитро Разумков, Сергій Нижнів, Віктор Андрусів, Руслан Рябошапка, Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус.

"Коло учасників досить широкий. Тому ті люди, які відповідатимуть за напрямки, будуть визначені, коли пройде інавгурація і призначення. Розмова про посадах зі мною точно не велася, і я знаю, що з багатьма іншими людьми теж її не було, і деяких це починає турбувати. Але я розумію, чому це відбувається, тому я до цього спокійно ставлюся. Як тільки ти починаєш з кимось щось обговорювати, до тебе починають відразу вороже ставитися. Лаятися і так далі. Зеленський в даному випадку, він нікому взагалі нічого не обіцяв. На сьогоднішній день рішення по главі Адміністрації теж не прийнято, хоча список кандидатів - їх кілька", - додав Лещенко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що проОлігарх Ігор Коломойський назвав обрання Володимира Зеленського на виборах президента України – спільною перемогою для нього з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.