RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Києвом прогримів смертельний вибух: подробиці і фото

В одному з приватних будинків села Вільне Макарівського району унаслідок вибуху тротилових шашок загинув чоловік, іще троє – отримали поранення.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Встановлено, що четверо товаришів збирались на риболовлю і один з них вирішив сконструювати вибуховий пристрій із тротилових шашок та запалів від ручних гранат.

Від необережного поводження, за попередніми даними, вибухнуло 400 гр. тротилу. Один чоловік загинув на місці, ще троє місцевих жителів 21, 27 та 38-річного віку отримали травми різного ступеню тяжкості і доправлені до лікарні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції та працівники вибухотехнічного підрозділу поліції Київщини.

Під час проведення огляду будинку, де від вибуху пошкоджено двері та вікна, працівники поліції виявили та вилучили 2 тротилових шашки, вагою 200 та 400 гр. та 4 запали до гранат.

Як повідомляв "Апостроф", 27 квітня у Києві в одній із квартир пролунав вибух, в результаті якого чоловік загинув, а жінку з травами і пораненнями госпіталізували в лікарню.