RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Під Києвом розстріляли поліцейського начальника: перші фото і відео

У ніч на 5 травня в місті Баришівка під Києвом біля одного з місцевих ресторанів пролунали постріли.

Про це повідомляє "Інформатор".

За непідтвердженою інформацією, стрілянина почалася біля ресторану "Маестро", який розташований на вулиці Київський шлях, 46а, метою нападу міг бути глава місцевого відділення поліції.

На користь цієї версії говорить велика кількість поліцейських, в тому числі і в цивільному, а також співробітників прокуратури. Крім них на місці працювала мобільна криміналістична лабораторія. Швидше за все, в чоловіка вистрілили, коли він виходив або сідав в автомобіль Hyundai Tucson.

Що знаходилися на місці події поліцейські відмовилися від будь-яких коментарів, тому на даний момент невідомо, в якому стані знаходиться жертва нападу і чи вдалося йому вижити. Біля самого місця події, яке розташоване в сотні метрів від міського відділення поліції, поліцейські зупиняють і перевіряють всі проїжджаючі машини.

Оновлено. Пізніше в поліції офіційно підтвердили інформацію про напад на заступника начальника Баришівського відділення поліції. Також стало відомо, що врятувати чоловіка не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф", 17 квітня під Одесою група невідомих озброєних осіб з незрозумілої причини відкрила вогонь по громадським активістам і почала розбивати їх автомобілі.