RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Стало відомо про українку, яка постраждала в авіакатастрофі в Москві

Під час авіакатастрофи в московському Шереметьєво, коли літак Sukhoi Superjet загорівся під час жорсткої посадки, постраждала зокрема одна громадянка України.

Про це повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"За попередньою інформацією, постраждала громадянка України", - зазначив чиновник МЗС.

Представник зовнішньополітичного відомства уточнив, що громадянка України доставлена в місцеву лікарню в Москві і їй вже надають всю необхідну допомогу.

Про характер травм, їх тяжкість і загальний стан українки Кирилич нічого не повідомив. Також поки не оголошується її ім'я.

"Вона знаходиться в лікарні, їй надається вся необхідна медична допомога", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розповіли про 22-річного бортпровідника Максима Мойсеєва, який рятував пасажирів під час катастрофи пасажирського Sukhoi Superjet 100 в московському аеропорту "Шереметьєво", поки сам не задихнувся чадним газом. Мойсеєв - єдиний член екіпажу повітряного борту, який загинув під час трагедії.

Також читайте матеріал "Апострофа": "Авіакатастрофав Шереметьєво: все, що відомо про страшну трагедію і її причини" з подробицями про трагедію в Росії.