RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Опубліковано трейлер найочікуванішого фільму жахів 2019 року

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures опублікувала перший трейлер фільму жахів "Воно: Частина 2", знятого Андресом Мускетті.

Фільм, який вийде на екрани 6 вересня 2019 року, стане продовженням гучного фільму жахів "Воно", який вийшов у світ в 2017 році і був із захопленням прийнятий як критиками, так і кіноглядачами. Режисером першого фільму також був Мускетті.

Перший фільм розповідав історію сімох дітей, які вступили в небезпечну сутичку з паранормальною істотою, яка ховається, зокрема, під виглядом клоуна Пеннівайза.

Події другої частини відбуватимуться через 27 років, коли вже подорослішали герої знову повинні будуть вийти на бій проти моторошного клоуна. Головні ролі в сіквелі виконають Джеймс Макевой, Джессіка Честейн, Джей Райан, Білл Хейдер, Ісайя Мустафа, Джеймс Ренсон, Енді Бін, Білл Скарсгорд.

Перше фото з головними героями фільму Воно: Частина 2

Обидва фільми засновані на однойменному романі короля жахів Стівена Кінга. Історія в книзі також розвивається в двох часових лініях.

Варто зазначити, що перший фільм, на виробництво якого було витрачено 35-45 мільйонів доларів, несподівано показав вражаючий результат, зібравши в прокаті більше 700 млн доларів і ставши найкасовішим фільмом жахів за всю історію.

Як повідомляв "Апостроф.Лайм", раніше в мережі був опублікований трейлер фільму "Людина-павук. Далеко від дому".