RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З червоними прапорами і Москвою в голові: мережі обурили фото і відео акції в Лисичанську

У Лисичанську 9 травня провели святковий мітинг з радянськими прапорами, на якому депутат Сергій Дунаєв виголосив промову, згадавши "нашу столицю Москву".

Фото і відео опублікувала в Facebook депутат Лисичанської міської ради Юлія Машута.

"Ветеран може це не розуміти або не знати, і Дунаєв вміло використовує такі моменти, науськіваючи старих на влад ", - пишуть коментатори.

"Велика вітчизняна війна стала найважчим і трагічним випробуванням для всього радянського народу. Фашистська чума насувалася на нашу столицю Москву, Україну, Київ, Одесу, Луганськ, Донецьк, Дніпропетровськ... Ми зобов'язані шанувати і пам'ятати подвих радянських солдатів, яких не поділяли за принципом - хто громадянин якої республіки. Були всі одним єдиним народом", - заявив нардеп на відео.

"СБУ спить?", "А промислові підприємства регіону розвалили і розграбували Дунаєв з Бойком", "Він навіть історію не знає! Хто він за фахом, тесля?", - коментую люди відео.

Як повідомляв "Апостроф", в 2018 році мер Лисичанська Сергій Шилін потрапив в скандал через використання радянських прапорів на заходах з нагоди 9 травня і свого поста в соцмережах.