RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​"Укрзалізниця" оскандалилась із дірявим вагоном у пасажирському поїзді: фото і відео

У мережі з'явилося відео, на якій поїзд Трускавець-Дніпро під час поїздки заливає дощовою водою.

Відповідне відео публікує хореограф Народного Ансамблю Танцю в Facebook.

"06.05.2019 поїзд 42 (Трускавець-Дніпро) плацкарт заливає дощовою водою з вікон під час поїздки. Я вчора повертався з фестивалю з Вінниці з танцювальним колективом Радість - Народний Ансамбль Танцю. Вчора з вечора Вінницю заливало дощем (тому Вінниця стала Венецією). Думали, що в поїзді ми сховаємося від дощу... але не тут то було, результат на відео", - йдеться у повідомленні.

Чоловік "подякував" "Укрзалізниці" за комфорт і сервіс.

"Регіональний філіал "Придніпровська залізниця" АТ "Укрзалізниця", "дякую" за увагу і за сервіс, як ціни піднімати так ви попереду паровоза, особливо за бронювання квитків. А за комфорт пасажирів ні чорта не думаєте", - йдеться у повідомленні.

Однак дніпрянин визнав, що склади філіям виділяє "Укрзалізниця" - їздять на те, що є, а начальник поїзда і провідники відгукнулися відразу.

"Хочу відзначити, що реакція начальника поїзда і провідників була миттєва. Дітей переклали на інші місця в цьому ж вагоні, а також були принесені вибачення за незручності, - дописав користувач", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі поскаржилися на відсутність світла і туалети, які не працюють в поїздах "Укрзалізниці".