RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

На українців чекає сонячна "перепочинок": прогноз на вихідні

В суботу 11 травня і неділя 12 травня в більшості областей України очікується похмура погода з дощами.

Про це написала синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Поки десь періодично з'являється сонце, треба швидко встигнути його зафіксувати і підставити носа для нових веснянок, тому що незабаром - знову дощі. 11-12 травня в більшості областей України буде переважати волога погода з періодичними дощами", - написала синоптик.

Також вона представила прогноз і щодо температури повітря на вихідні 11 і 12 травня. Для порівняння синоптик розповіла і про погоду в Європі.

"Температура повітря підвищиться і дощі можуть в теплій атмосфері супроводжуватися грозами. Протягом дня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +16 +22 градусів. Вночі буде, звичайно, холодніше, +6 +13 градусів. Для порівняння, як там у людей - в Німеччині та оточуючих країнах холод, нижче 10 градусів, а на півдні Іспанії і в Португалії спека за 30 градусів. Тому наші близько + 17 + 22 градусів - кращі", - зазначила Діденко.

Синоптик представила і детальний прогноз щодо погоди на вихідні в Києві. За її словами, в українській столиці як і раніше будуть опади і грози.

"У Києві вихідні, 11-12 травня, обіцяють періодичні дощі, але теплі - днем 18 + 20 градусів. Можлива гроза", - додала вона.

Як повідомляв "Апостроф", ніяких передумов до припинення опадів в Україні протягом найближчих 10 днів синоптики не бачать.