RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У бойовиків ДНР підтвердили візит сина Януковича: нові подробиці

Бойовики тимчасово окупованого Донецька підтвердили приїзд сина колишнього президента Віктора Януковича, Олександра.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Народна правда - Донбасс.

"Начебто нісенітниця, але перевірили: так, був. Причому, зі схвалення двох наших міністерств. Віддають йому в управління (володіння, тимчасове користування etc) енергетичний сектор. Зуївку зокрема (привіт, Ахмет!). Вугільну сферу не віддають, комусь потрібніше, поки не віддають. якось так. Всього нам хорошого", - пише канал.

Крім цього в Telegram-каналі Донецький Абориген розповіли ще про декількох "важливих гостях", які відвідали Донецьк останнім часом.

"Повернувся Саша "Стоматолог", ох і новина. У Донецьку цілком офіційно зараз знаходиться всім відомий Фіма Звягільський (Юхим, виконував обов'язки прем'єр-міністра України в 1993-1994 роках, - прим. ред.) (узгоджено особисто з Пушиліним). З офіційним візитом заїжджав Олександр Клименко (колишній міністр доходів і зборів України, - прим. ред.) (в огляді території його супроводжував особисто мер Горлівки Приходько). Це публічні, про великих українських функціонерів з меншою медійною і великою економічною вагою перераховувати дорого ... об'єднує їх усіх одне. Ведуть вони себе вільно і впевнено. Отримують гарантії від "нашої" влади, будують плани, ділять стратегічні напрямки і починають заробляти", - пишуть в Telegram-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що Януковича хочуть вивезти з Росії.