RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Скандальна українська журналістка шокувала своїм зізнанням і фото

Українська журналістка і телеведуча Яніна Соколова, відома своєю гострою критикою і тролингом російських політиків і прибічників "руського міра", зізналася, що нещодавно поборола рак.

Про це вона написала на власній сторінці у Facebook, опублікувавши фото.

"Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене РАК. За 7 місяців я його ПОБОРОЛА. Публічне і реальне життя часто дуже контрастне:) Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімації, під’єднана до апаратів, нашпигана катетерами по всьому тілу і з дірками у животі", - написала ведуча.

Далі Соколовська розповіла про подробиці своєї боротьби із тяжким недугом і подякувала всім, хто її підтримав. Вона також розповіла, що не переставала працювати увесь цей час.

"За цей же час я створила 30 ефірів Рандеву з Яніною Соколовою та КІНО з Яніною Соколовою, 20 випусків Вечер с Яниной Соколовой, здобула 2 срібні кнопки Youtube , провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси у нашій з Olesia KorzhenevskaScreen School, видала книгу Шевченко на кожен день, зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який от от вийде у прокат у Парижі", - поділилася журналістка.

Соколовська також закликала усіх небайдужих підтримати тих, хто потребує допомоги у боротьбі із цією страшною хворобою. Вона також розповіла, про створення мультимедійного проекту, який націлений на допомогу хворим на рак.

Як повідомляв "Апостроф", у відомої американської тенісистки 26-річної Ніколь Гіббз діагностували рак слинної залози.