RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Спека, дощ, град: синоптики спантеличили прогнозом погоди в Україні

У четвер, 30 травня в західних, північних і південних областях України очікуються опади у вигляді дощу, на решті території буде сухо.

Про це повідомляє прес-служба Укргідрометцентру.

Відзначається, що також в окремих районах очікуються град і шквали до 20 м/с, а в Карпатах і Закарпатській області - сильні дощі.

"30 травня в західних, північних, Вінницькій, вдень і в Черкаській, місцями Кіровоградській і Одеській областях короткочасні дощі, грози, вдень в окремих районах град та шквали 15-20 м/с, в Карпатах та на Закарпатті місцями значні дощі, на решті території без опадів .... Вітер південно-східний (у західній частині північно-західний), 7-12 м/с ", - повідомили в "Укргідрометцентрі".

Щодо температури повітря в прогнозі зазначається, що вона буде досягати 33 градусів тепла в "сухих" регіонах і до 21 градуса - там, де будуть дощі.

"Температура в західних областях вночі 10-15 градусів, вдень 16-21 градусів, на решті території вночі 13-18, вдень 28-33, в північних, Вінницькій та Одеській областях 24-29 градусів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 25 травня в Запорізькій області біля Мелітополя пронісся величезний смерч. В результаті негоди були пошкоджені житлові будинки в трьох селах.