RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Було сказано дивні речі: глава НСТУ розповів про візит до адміністрації Зеленського

Голова правління Суспільного Зураб Аласанія розповів, що під час свого візиту до адміністрації президента почув від Володимира Зеленського дивні речі про "лікування" старої системи.

Про це очільник Суспільного розповів на Львівському медіа форумі, передає "Громадське".

За його словами, уряд виділив лише 59% фінансування, але обіцяв переглянути це питання. Проте більше грошей мовник не отримав.

"Мали переглянути у першому півріччі, але нічого не переглянули. Але ми звикли до цього. Кожного разу вони кажуть - переглянемо, але потім не переглядають. Тому ми на півроку живемо весь рік", - зазначив Аласанія.

Водночас очільник Суспільного запевнив, що воно разом із філіями продовжить роботу.

"Суспільне та його філії будуть жити. Єдине, що можу сказати, що є невизначеність політична. В адміністрації нинішнього президента мені були сказані дивні речі, які я не дуже розумію. До прикладу - стара система всім не подобалась, треба лікувати її. Але ліки можуть стати загрозою для життя і мати такий побічний ефект, що не зрозуміло, що з цього вийде. Тобто я такий насторожений", - розповів Аласанія.

Щодо того, чи залишиться він на посаді, рішення ухвалить суд. Засідання у справі про звільнення Аласанії призначені на 11 і 19 червня.

Як повідомляв "Апостроф", компанія "Ера-Медіа" зажадала провести конкурс на призначення нового керівника "Суспільного" у Наглядової ради Національної громадської телерадіокомпанії України.