RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилися тривожні дані щодо стану хлопчика, пораненого поліцейськими

Лікарі стверджують, що у хлопчика, якого поранили в голову двоє нетверезих поліцейських із Переяслава-Хмельницького, травма, не сумісна з життям.

Про це розповіла його бабуся Олександра Тлявова, передає "Громадське".

Стан 5-річного Кирила стабільно тяжкий.

"Лікарі кажуть, що травма не сумісна з життям, але ми сподіваємося, що він викарабкається", - зазначила жінка.

"Я може і знаю цих поліцейських, які стріляли. Я їздила у поліцію, хотіла на них подивитися в Переяслові, проте мене не пустили. Казали, що вони о 10-ій ранку ще були "невміняємі". Я хочу просто на них подивитися, може я їх знаю, бо у нас місто не велике", - сказала вона про підозрюваних.

Вона також розповіла, що вчора, 2 червня, у Переяславі до них (рідних хлопчика) приходили родичі поліцейських, які стріляли.

"Приходили мати і сестра одного з них до нас у Переяслові, і казали, що вони його не виправдовують. Вони передали 10 тисяч гривень допомоги, співчували, але номера вони не брали і нам не дзвонили. Дружина або сестра іншого теж приходила і 6 тисяч перерахувала. Часто люди захищають винних, але у нашому випадку, щойно почули прізвища, то одразу сказали, що це неадекват. Ніхто їх не виправдовує", - додала Тлявова.

Як повідомляв "Апостроф", поліцейськими, які, розважаючись зі зброєю у стані алкогольного сп’яніння, вистрілили в голову малолітньому хлопчику, виявилися старший сержант Володимир Петровець та лейтенант Іван Приходько.