RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Без свідомості п'яні: опубліковані нові скандальні подробиці про поліцейських, що поранили дитину

Двоє працівників патрульної поліції Переяслава-Хмельницького, які з вогнепальної зброї попали в 5-річну дитину, визнають свою провину.

Про це повідомляє видання "Громадське", посилаючись на слова бабусі постраждалого хлопчика Олександри Тлявової.

"Йде слідство. Начальник нашого райвідділу приїжджав в реанімацію до нас і говорив, що вони (затримані - ред.) визнають провину, але вони такі п'яні, що не знають, хто це зробив. Вони були без свідомості п'яні. Просто розважалися", - розповіла жінка.

Також вона впевнена, що винні понесуть покарання за скоєне.

"Однозначно, вони будуть сидіти. Ми не допустимо, щоб вони вийшли або під заставу, або щоб взагалі їх виправдали. Такого виправдання немає. Я ще розумію, якщо аварія. Але просто напитися і таке зробити", - зазначила вона.

За даними прокуратури Київської області, поліцейським вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.28, ст.128 КК України, а саме в необережному тяжкому тілесному ушкодженні, скоєному за попередньою змовою групою осіб.

"Встановлено, що зазначені працівники патрульної поліції, 31 травня поточного року в м. Переяслав-Хмельницький під час відпочинку вживали спиртні напої. Надалі домовилися постріляти з вогнепальної зброї по металевим банкам і іншим предметам, які були розташовані в місці, де могли знаходитися люди. В результаті здійснення пострілів потрапили в малолітнього хлопчика, який в цей час перебував на дитячому майданчику біля будинку, де розважалися поліцейські. В результаті дитина отримала важкі тілесні ушкодження і була госпіталізована до лікувального закладу", - йдеться в повідомленні.

Прокуратурою готується клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Як повідомляв "Апостроф", поліцейські з Переяслава-Хмельницького, які, розважаючись зі зброєю та поранили 5-річного хлопчика в голову, перебували в стані алкогольного сп'яніння.