RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Всмажить до +34: синоптик "підігріла" українців погодою на найближчі дні

У вівторок, 11 червня, в Україні буде спекотно, температура повітря подекуди сягне позначки +34 градуси.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко в Facebook.

"11-го червня в Україні пануватиме спека. Температура повітря завтра вдень становитиме +30+34 градуси, у західних областях +27+31 градус. Карта 1. Такі люті градуси можуть провокувати теплові удари, запаморочення, проблеми із артеріальним тиском, диханням, зростає пожежна небезпека у "сухих" областях України. Будьте уважними до себе і до довкілля", - попередила метеоролог.

Дощі з грозами, за її словами, ймовірні у західних областях, у північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град.

"Стосовно Заходу. Грозові дощі малоймовірні на території, прилеглій до західного кордону України - див. карту 2. На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса", - уточнила синоптик.

У Києві вівторок буде спекотним, +30+32 градуси, вдень можливий локальний дощ із грозою. До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться.

"За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок. Але уточнення, як завжди, за мною)", - написала Наталка Діденко.

Раніше "Апостроф" повідомляв, щов найближчі тижні погода в Україні істотно не зміниться – продовжиться спекотне літо з дощами і грозами.