RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

​Соцмережі розгнівало поводження з тяжкохворим у лікарні Дніпра: опубліковао фото і відео

У відділенні терапії Дніпровської 9-ї міської лікарні вже кілька днів в коридорі лежить чоловік з гангреною, якого не оперують і не лікують через відсутність грошей.

Про це повідомляє "Інформатор", публікуючи фото і відео.

Очевидці кажуть, що медперсонал знає про її діагноз, але ніяких дій, окрім перев'язок, не поспішає робити.

За словами відвідувачки відділення, яка відвідувала свою родичку, чоловіка поклали на кушетку в коридорі біля туалету.

"Коли я зайшла до відділення, то почула нестерпний смердючий запах. Від санітарів я дізналася - це через те, що в коридорі на кушетці лежить людина з гангреною. Вони також розповіли мені, що чоловік перебуває в цьому відділенні, тому що більше його ніде не хочуть приймати, у нього немає грошей - і ніхто не хоче займатися його лікуванням. Пізніше мені сказали, що в таких умовах він знаходиться вже тиждень, що йому потрібна операція - ампутація ноги, але ніхто не робить ніяких дій. При цьому персонал знає про діагноз, про необхідність операци. Його кінцівку опущена в якусь ємність, замотана в пакети. Повз нього багато разів в день проходять лікарі, але нічого не змінюється. Іноді роблять якісь перев'язки і все", - поділилася свідок.

Пацієнти відділення відзначають, що ночами чути стогони чоловіка. Крім того, вони кажуть, що перев'язки нерідко супроводжуються криком з боку персоналу.

Також, за словами очевидців, у вівторок, 11 червня, лікарню "замінували" - всіх евакуювали, але чоловік нібито залишився на своєму місці.

Користувачі соцмереж обурені такою поведінкою лікарів.

"Кожен день просто ох*єваєш з усього! Що таке з людьми робиться?!!! Там, на пляжі витягують дитину, поруч лежать засмагають дами, спокійно лежать, ніби нічого не сталося, там витягли чоловіка, лежить, ніхто його не заберає, люди, діти поруч купаються, ніби все ок, сьог. жінка плаває на березі Дніпра - померла, теж всім байдуже, всім весело. В коридорі в поліклініці жінка мертва сидить під кабінетом, накрили простирадлом, лікарі, люди ходять пів дня, ніби норма. А цей чоловік !Цеж людина. Як можна так ставитись? Йому ж болить, він мучається та ще і виснажений, одні кісточки. Як їм не шкода. Це ж їхня робота. Це вже точно кінець світу..." "Напишіть реквізити банківської картки, давайте допоможемо людині. Сенс обговорювати це все і ставити сльозливі смайлики?", "ось якщо б тільки гроші дійшли до цього бідолахи... не дай Бог в такій ситуації виявитися...", "за те, що б тебе позбавили частини тіла за це ще платити потрібно?!!!! це просто блюзнірство по відношенню до людей і це все наші медичне реформи..... просто немає слів", - пишуть коментатори", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", 13 червня в Консультативно-діагностичний центр Солом'янського району Києва жінка померла в черзі до лікаря.