RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Вбивство дівчинки під Одесою: з'явилося відео допиту підозрюваного і реакція місцевих жителів

З'явилося відео першого допиту жителя Іванівки Одеської області Миколи Тарасова, підозрюваного у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко.

Відповідні кадри публікує Інформаційне агентство "Одеса - медіа" в YouTube.

Так, правоохоронці впізнали тіло 11-річної Даші Лук'яненко. Її дістали з вигрібної ями домогосподарства, де живе 22-річний підозрюваний.

Батьки загиблої дівчинки впізнали її. Зараз будинок оточено поліцією.

Як повідомляє місцеве видання "Крапка", під час впізнання тіла було чутно гучні ридання. Після цього від будинку від'їхала швидка допомога.

"До дому прийшло дуже багато місцевих жителів. Вони налаштовані дуже агресивно. Люди вважають, що батьки 22-річного підозрюваного могли знати про злочин, але приховували його. На місце приїхала поліцейська машина. Можливо, вона забере батьків підозрюваного. Але поки вони вдома", - йдеться у повідомленні.

Як виявилося, його мати разом з іншими волонтерами брала активну участь в пошуках зниклої дівчинки. Жінка в шоці і не може повірити, що злочин скоїв її син. Вона відмовилася наймати синові адвоката.

У день зникнення Даші, Тарасов прийняв душ, а потім грав в комп'ютерні ігри, потім дивився фільм. Сусіди кажуть, що він жив самітником, рідко виходив з дому і багато часу проводив біля комп'ютера.

Постійної роботи у Тарасова не було, іноді заробляв на сезонній роботі. За словами сусідів, після останньої такої роботи він приніс додому хорошу суму грошей. Частину віддав батькам, а частину витратив на себе.

Зовні Тарасов непримітний, звичайний хлопець. Середнього зросту, середньої статури. Про таких кажуть, що пройшов би й не помітили.

Будинок Тарасова обшукували і в перші дні пошуків Дар'ї, так як туди привели собаки. Крім того, саме в тому місці обривався слід дівчинки - там перестав працювати її мобільний телефон, і сусіди чули дитячий крик. Але в перший раз поліція нічого не знайшла.

І вже після того, як сусіди згадали, що підозрюваний і раніше виявляв увагу до дітей, будинок вирішили обшукати ще раз і допитати підозрюваного. Біля паркану Тарасова поліція знайшла сандалі, які належать Дарії.

За словами правоохоронців, хлопець підсудний і розумів, що робив. Попередньо, йому загрожує довічне.

У відповідь люди закричали: "Так це що, ми ще й будемо його годувати? Розірвати його на ремені!".

Також поліцейські, які працюють на місці злочину, заявили, що оперативності в пошуках Даші завадили так звані "екстрасенси", які плутали слідство.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники поліції виявили тіло зниклої 11-річної школярки, яку вбили в селі Іванівка Одеської області.