RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Одесою сотні людей прощаються з 11-річною Дашею Лук'яненко: фото і відео

21 червня в смт Іванівка Одеської області сотні людей прийшли провести в останній шлях жорстоко вбиту 11-річну Дашу Лук'яненко.

Про це повідомляє видання "Страна.ua".

О 12:00 місцеві жителі прийшли на похорон Даші. Тіло вбитої дівчинки ховали в закритій білій труні. Її спочатку для прощання винесли на центральну площу Іванівки. Біля труни весь час стояли її найближчі - мама, тато, бабуся і брат, якому бприблизно 12 років. Батьки голосно плакали і кричали, щоб прибрали журналістів.

Багато жителів стояли під час відспівування не приховуючи своїх сліз. На похорон дівчинки принесли багато вінків і квітів. З квітами прийшли і співробітники поліції, імовірно ті, хто знайшли тіло Даші. Також квіти поклали до гробу й учні Дашиної школи.

"Розвелося останнім часом стільки нероб, які тільки сидять за комп'ютером, які нічого не хочуть робити, змінювати (натякає на Миколу Тарасова, - ред.). І так з'являються такі нелюди. Ми співчуваємо батькам. До останнього ми вірили, що дівчинку знайдуть. Ми шукали в лісі, в колодязях і вірили, що дівчинку знайдуть і вона оживе. Коли ми дізналися, що вона вже була мертва... ми не могли подумати, що нелюдь поруч і майстерно маніпулює нами. Ми вдячні поліції, що вони спіймали цього нелюда і дали батькам можливість поховати це маленьке тільце", - сказав голова сільської ради і побажав страшної смерті вбивці.

Всього на похороні були присутні близько 600 осіб. Нікого з рідних підозрюваного у вбивстві не було.

Відзначають, що над труною кружляв рій мух, так як, за даними експертів, за тиждень тіло встигло вже розкластися.

В силу негативних емоцій місцеві жителі пообіцяли спалити будинок вбивці - Тарасових.

Як повідомляв "Апостроф", мати підозрюваного у вбивстві 11-річної дівчинки в Одеській області Миколи Тарасова публічно вибачилася за те, що виховала такого сина.