RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У мережі однієї карикатурою показали всі "досягнення" Зеленського

У мережі з'явилася нова карикатура, яка виставляє в іронічному світлі всі спірні "досягнення" президента України Володимира Зеленського в період його перебування на посаді.

Фотожабу опублікувало популярне Facebook-спільнота "Баба і кіт".

На знімку зображений аквалангіст з обличчям президента Зеленського, який пересувається по дну водойми все глибше і встановлює таблички з написом "Дно". Слід зазначити, що вираз обличчя у героя картинки вкрай самовдоволений, ніби він вважає жартом все, що відбувається.

Користувачі Facebook в коментарях під фотожабою зазначили, що глава держави навряд чи зупиниться на досягнутому і буде рухатися все глибше. Деякі вважають, що його мета - дістатися безодні. Слід зазначити, що виправдовуючих гаранта Конституції коментарів під карикатурою протягом години жодного не з'явилося.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що президент Володимир Зеленський вже прийняв рішення про закон по слідчим комісіям, який дозволяє почати процедуру імпічменту, але поки приховує це, оскільки побоюється, що Верховна Рада зможе без проблем подолати вето.