RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Соратника Зеленського спіймали на порушенні ПДР у Києві: опубліковано відео

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, тікаючи від журналістів, які задавали йому "незручні" запитання, перетнув дорогу в недозволеному для цього місці, хоча в декількох метрах був світлофор.

Про це написав Костянтин Андріюк в Facebook.

"Хто що бачить. Я ось, в черговому розслідуванні СХЕМИ про ЗЕкоманде, звернув увагу на ось цей момент. Лідер партії "Слуга народу "переходить дорогу, як йому заманеться. Але найсмішніше, що реально в 10 метрах там є світлофор. Ну бачиш ти тебе знімають телекамери. Ну розумієш, що тебе покажуть на всю країну. Ну перейди ти ту дорогу в дозволеному місці. Покажи всім і своїм же виборцям, що ти законослухняний громадянин. Ну хоча б на камеру", - написав він.

На відео можна побачити, що Разумков буквально кидається в потік авто, переходячи дорогу в недозволеному місці. Таким чином, він хотів скоріше позбутися від "незручних" запитань журналістки. Потім спокійно сідає в авто і їде.

Під постом з'явилися коментарі користувачів мережі.

"Якби ти знав, як (!) Він поспішав (!) ... від нас :) Питання ж, про кумівство Медведчука", "А їм ще до 21 липня якось триматися", "та їм пох... . на все і на всіх... ось і все. Крапка", "в так все правильно, за ті зайві 1,5 хвилини можна рейтинг було звалити відсотків на 5-10", "так просто повага до законів і правил повинно бути в голові. І тоді це автоматом буде виконуватися", - пишуть коментатори.

Дивитися на 15.38 хвилині.

Як повідомляв "Апостроф", журналісти провели розслідування і виявили елітну віллу у Відні (Австрія) сім'ї Андрія Холодова, який балотується до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу".