RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Це не гроші, а данина поваги: українці продовжують обговорювати відмову Зеленського від параду

У мережі бурю емоцій викликала пропозиція президента України Володимира Зеленського про скасування параду на честь Дня Незалежності.

Про це пишуть українські користувачі інтернету.

Думка українців розділилося на два "табори" - хто "за" та хто "проти" заходу 24 серпня. Багато людей впевнені, що парад на таке важливе для країни свято обов'язково повинен бути: "Парад це не погреміти технікою по Хрещатику... Парад, це самоідентифікація. Парад, це символізм", "Ізраїльські паради закінчилися парадами перемоги, а не почалися з них. Інакше не перемагають", "Зеленський, Богдан, Шефір, Разумков, радники всякі, його найближче оточення, вони всі вважають, що військові будуть більше раді грошам, ніж параду".

Нагадаємо, Зеленський запропонував нову ідею: що в цьому році замість параду краще витрачені на нього гроші виділити українським героям, військовим. Однак в мережі користувачі негативно відреагували на скасування параду.

Як повідомляв "Апостроф", 9 липня на сайті президента України з'явилася петиція з вимогою до глави держави Володимира Зеленського провести в День Незалежності військовий парад в Києві.