RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Навчання Sea Breeze 2019: з'явилися яскраві фото атаки українських морпіхів

У мережі показали фото з щорічних літніх морських навчань Sea Breeze 2019, де морські піхотинці висадилися з моря на берег і захопили плацдарм.

Про це повідомляють на сторінці Sea_Breeze exercise в Facebook.

"Дуже видовищним і динамічним на Міжнародних навчаннях "Сі Бриз - 2019" стало захоплення плацдарму морською піхотою. Підрозділ висадився на берег з середнього десантного корабля "Юрій Олефіренко"", - йдеться в повідомленні.

За допомогою бойових машин піхоти і бронетранспортерів українські воїни зайняли прибережну частину території, захопленої умовним противником.

"Діючи швидко і рішуче в складі кількох мобільних броньованих груп вогнем і маневром морпіхи змусили "ворога" відступити", - пишуть в джерелі.

Також там зазначили, що на захопленому плацдармі морські піхотинці організували оборону і утримували зайняті рубежі до підходу основних сил.

"Ефективно діяли кулеметники і розрахунки гранатометників. Вони прикривали просування основних сил і не давали можливості противнику перейти в контратаку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", для участі в щорічних літніх морських навчаннях Sea Breeze за участю НАТО в територіальних водах України прибув корабель Королівського військово-морського флоту Великобританії - есмінець HMS Duncan.