RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

В Одесі жорстоко побили і пограбували продюсера-іноземця: фото і відео

В Одесі відбувся напад і пограбування фінляндського політика, громадського діяча, продюсера і бізнесмена російського походження Іллі Шпігеля, який приїхав на Одеський кінофестиваль.

Про це повідомляє Думська.

Так, його побили і пограбували у дворі орендованих ним апартаментів на вулиці Преображенській, 24. За словами постраждалого, інцидент трапився в минулий четвер, приблизно о 4:30 ранку, після того, як він повертався з вечірки, яка проходила в рамках ОМКФ.

"Я був абсолютно тверезим, так як взагалі не вживаю алкоголь. Вирішив не викликати таксі до дому, адже пройти потрібно було всього кілька кварталів. У дворі будинку до мене підійшов амбал в чорній кепці і жилетці з написом Police. Він спершу зробив вигляд, що оглядає припарковане авто і намагався щось пояснити, зображуючи глухонімого, а потім накинувся на мене. У нападника поставлений удар правою, як у професійного боксера. Боксери не б'ють нижче пояса. Тільки в обличчя, по нирках і лівою в печінку. Цей обмежився ударами в обличчя", - розповів сам бізнесмен.

Так, злочинець вирвав у жертви наручний годинник, гаманець і золотий кулон і швидко ретирувався. На вході у двір грабіжника чекав його подільник.

Після того, що сталося Ілля Шпігель потрапив в одну з приватних медичних клінік, де йому діагностували множинні удари і перелом носа. Потерпілому провели щелепно-лицьову операцію.

"На щастя, обійшлося без будь-яких струсів і великої шкоди здоров'ю. Але я не припускав і нас ніхто і не попереджав, що прогулянка в 500 метрів по Одесі в ранковий час може виявитися небезпечною", - говорить продюсер.

Ілля Шпігель подав заяву в поліцію, приклавши до неї відеозапис побиття, знятого камерами спостереження.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі затримали організатора вбивства екс-мера Тирасполя.