RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Голий та небезпечний: поліція зробила важливу заяву щодо дивного "вбивці" у Києві

Поліція затримала чоловіка, який розгулював голим в околицях станції метро Лівобережна у Києві, йому винесено підозра в замаху на життя людини.

Про це повідомив відділ комунікацій Національної поліції в Києві.

Відзначається, що в поліцію звернулася 60-річна жінка, яка заявила, що вказаний чоловік намагався її втопити в Русанівському каналі. Його виявили повністю оголеним через кілька годин після прийняття заяви.

Як відзначили поліцейські, потерпіла заявила, що під час купання до неї наблизився голий чоловік і почав її топити. Жінці вдалося вирватися і вона вирушила в поліцію.

"Отримавши прикмети підозрюваного, ми почали оперативно-розшукові заходи. Через кілька годин співробітники карного розшуку затримали зловмисника на території району. Ним виявився 29-річний уродженець Дніпропетровської області, раніше проблем із законом не мав", - додав Олександр Кузьмін.

В ході затримання чоловік поводився неадекватно, його вирішили направити в лікарню для обстеження. У правоохоронців виникла підозра, що чоловік знаходиться в стані наркотичного сп'яніння.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 і ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) КК України. Фігуранту загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", мешканка Києва впізнала цього хлопця і розповіла, як він підплив до неї на Гідропарку і почав топити. Дивом жінці вдалося залишитися живою. У останню мить вона пішла під водою в сторону від його рук. "Ймовірно, він подумав, що місія виконана і я пішла на дно. Коли я виринула, він швидко відпливав на берег", - розповіла киянка.