RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Киянка розповіла про напад на неї в річці дивного вбивці: опубліковані відео

Молодий чоловік, яка днями бігав вулицями Києва в оголеному вигляді, чіплявся до дівчат.

Як повідомила в соціальній мережі одна з постраждалих, на каналі по вулиці Раїси Окіпної вона побачила хлопця, який дивно поводився.

"Я бачила, як по дамбі біжить молодий чоловік у чорній футболці. Мою увагу привернуло те, що він, не зупиняючись, чи не роздягнувшись, по крутому спуску забіг в річку і відразу поплив. Прямо на мене. Це було дивно, я його не знаю. Йому років 20-24. Він підплив. Дивиться прямо на мене, в обличчя. Я сказала, що роздягненим плавати комфортніше - по-материнськи, по-доброму. Він тут же зняв футболку. Я сказала - правда ж, краще? Він сказав: "Не розмовляйте". Саме так - ввічливо і на "Ви", - написала вона.

Після цього молодий чоловік почав топити дівчину.

"Я марно намагалася боротися, ковтала воду і розуміла, що це кінець. У якийсь момент він, не знаю, чому, відпустив мене на мить. Я спливла, вдихнула повітря, сподівалася, що страшна жарт закінчився, промовила не треба , але він знову руками на моїй голові штовхнув мене під воду і утримував там. В останню мить, коли свідомість вже йшла, я спробувала схопитися за життя - і пішла під водою в сторону від його рук. Ймовірно, він подумав, що місія виконана і я пішла на дно. Коли я виринула, він швидко відпливав на берег ", - розповіла перепис анная дівчина.

Вона вважає нападника вбивцею, так як він робив все "професійно і чітко".

Відео можна подивитися за посиланням.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що недавно в Москві (Російська Федерація) жінка влаштувала голий "протест" в метро через те, що їй не поступилися місця.