RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Замість в'язниці - підвищення: мережу шокував поворот у справі про секс-домагання у ЗСУ

Відомий по скандалу з сексуальними домаганнями до підопічних в армії командир військової частини ЗСУ А1358 Віктор Іванів отримав підвищення і тепер служить у Генеральному штабі України.

Про це пише видання "33 канал".

Зазначається, що про це стало відомо завдяки запиту до керівництва ЗСУ від громадської організації "Ревізія влади".

Також стало відомо, що в частині, якою керував Іванів, і де служила Валерія Сікал - жертва харасменту з боку начальника, була проведена аудиторська перевірка, в результаті якої виявлені численні порушення і розтрата коштів.

Журналісти планують підготувати звернення до нового міністра оборони після його призначення, а також до президента Володимира Зеленського з проханням перевірити інформацію щодо історії з домаганнями і розтратами в армії.

Валерія Сікал в даний момент працює з правоохоронними органами Хмельницької області, у неї кілька разів брали свідчення щодо відкритого по домаганням розслідування. Також недавно вона давала інтерв'ю для видання The New York Times. Матеріалом щодо секс-домагань в армії, зокрема, займалася діюча прес-секретар глави держави Юлія Мендель.

Як повідомляв "Апостроф", у березні офіцер ЗСУ Валерія Сікал, яка виявилася в центрі скандалу з сексуальними домаганнями свого командира, розповіла нові подробиці неприємної історії. За її словами, полковник Іванів почав свої домагання через кілька днів, після прибуття її до військової частини.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство