RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Чим займався на Донбасі російський топ-пропагандист: опубліковано відео

Російський пропагандист, ведучий каналу "Росія 1" Євген Попов прибув на Донбас, щоб зняти репортаж про ситуацію в районі Станиці Луганської.

Про це стало відомо з ефіру пропагандистської програми "60 хвилин".

В Станиці Луганській проходить демонтаж бетонних укріплень між контрольним пунктом в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" і зруйнованим мостом. Туди в якості преси приїхав і Попов, який одягнув спеціальний для ЗМІ жилет і прокоментував ситуацію.

Так, Попов заявив, що в Станиці Луганській відбулося розведення військ ЗСУ і так званої ЛНР. Російських бойовиків він залишив поза увагою. Пропагандист розповів також, що там "багато людей, які переходять на українську сторону і на ЛНР".

За його словами, обстрілів з важкого озброєння зараз тай не ведуть, однак стріляють і стрілецької зброї. "Це хаотичні постріли і незрозуміло, яку мету вони переслідують", - сказав він.

Відзначимо, що Попов є чоловіком і партнером ведучої одіозної програми "60 хвилин" Ольги Скабєєвої.

Як повідомляв "Апостроф", завдяки розведенню біля Станиці Луганської була створена демілітаризована зона, куди не можуть заходити ні поліція, ні військові, крім спостерігачів від Спільного центру координації та контролю.